20 de maig 2010

Concurs Picalletres 2010


Tres alumnes de 3r ESO van participar el passat 21 d'abril al Concurs Picalletres que s'organitzava al teatre Mundial de La Bisbal. Consistia a lletrejar correctament una sèrie de paraules dividides en nivells de dificultat. Aquí en teniu la crònica explicada per ells mateixos:


"Comença el concurs, pugen a l'escenari els participants de l'escola Vedruna A i els seus adversaris de l'IES Ridaura: la Laura Cugat, la Laura Espinosa i l'Àngel Aznar que no es van poder classificar per punts aconseguits, però el seu consol va ser guanyar l'adversari.


Després va ser el torn de la classe B:la Júlia Gotarra, la Clàudia Illa i la Marta Gusó que per una paraula no es van classificar.


L'única oportunitat perquè el Vedruna es classifiqués la van tenir els del grup C: la Mar Ribes, en David Vilaboa i la Laia Rodríguez que aconseguint 485 punts es van col.locar quarts a la classificació i per tant, l'endemà havíem de tornar-hi.


Els nervis es van convertir en una gran alegria perquè ja érem semifinalistes.


El dijous a les nou del matí ens tornàvem a trobar tots a la Sarfa, a punt per jugar la semifinal amb el grup A de l'escola Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols. Estàvem molt nerviosos i el públic del contrincant era molt apassionat i nombrós; això va fer que encara ho estiguéssim més. El concurs no va anar tan bé com el dia passat, però vam deixar l'escola en molt bon paper i el més important va ser que ens ho vam passar d'allò més bé, ha estat una experiència inoblidable i com van dir les coordinadores " és una experiència que s'ha de repetir!"