13 de febr. 2013

Educació viària a P5


Durant la setmana del 28 al 1 de febrer els alumnes de P5 hem treballar l’Educació Vial.
Les activitats que hem realitzat han estat  aquestes:
  • Projecte a l’aula.
  • Visita a les instal·lacions de la Policia Local de Palamós.
  • Visita a l’aula de la Mar i en Juanjo (policies locals).
  • Elaboració d’un furgó de la policia Local amb material de reciclatge. 
El dimarts  dia 29 de gener , la Mar i en Juanjo, els nostres  amics policies  ens varen venir a buscar a l’escola per anar a visitar les instal.-lacions de la Policia Local. Va ser molt emocionant i vam  aprendre i veure coses noves per nosaltres.
El passat 30 de Gener i 1 de febrer els alumnes de P5 A i B  vam rebre a l’aula  la visita d’uns policies locals de la vila de Palamós,” la Mar i en Juanjo”.
L’objectiu era potenciar la conscienciació del respecte a les normes de seguretat viària . Fomentant els valors i actituds que han de regir la conducta dels usuaris de la via, ja siguin vianants, conductors o passatgers per reduir el nombre d’accidents i propiciar mes seguretat.
Van  recordar a les Girafes i als Esquirols que s’havien de cordar els cinturons de seguretat, travessar els carrers pel pas de vianants mirant a banda i banda  agafats de la mà d’un adult.
Van aprendre algunes senyals de circulació com els semàfors , la senyal de stop, prohibició de circulació…
També els va recordar els correctes comportaments al carrer, anar caminant per la vorera, estar asseguts i cordats a l’autocar i què calia fer si es perdien pel carrer.
L’activitat va ser un èxit i tots hi van participar molt contents i motivats.!!!!
Aquí  teniu un recull de fotografies.